Katon maalaus

Kattomaalaukset Kiteellä ja ympäristökunnissa

Kattomaalaus alan asiantuntijoilta

Alan ammattilaisten toteuttama kattomaalaus on huokea valinta kattosi uudistamiseen. Katon pesu ja maalaus onnistuu vaivattomasti, kun aluskate sekä kattorakenne ovat hyvässä kunnossa.

Oman katon huoltoa ei kannata pitkittää, jos katon maali on alkanut hilseilemään, tai sen väri on jo haalistunut. Vältät kalliin kattoremontin, kun pyydät meidät tekemään kattomaalauksen kohteeseen.

Säännölliset kattomaalaukset pidentävät kattosi ikää vuosilla

Suomen vuodenajat ja vaihtelevat sääolosuhteet luovat oman kuormituksen katon kuntoon. Vaurioiden riski pienenee, kun kattomaalaus toteutetaan tasaisin väliajoin ammattilaisten toimesta.

Osaava ja auttava henkilökuntamme auttaa sinua valitsemaan parhaat materiaalit kattosi hyvinvoinnin takaamiseksi. Tehokkaat työmenetelmät, laadukkaat maalit sekä pinnoitteet takaavat onnistuneen jäljen ja sinun katollesi lisää ikävuosia.

Meiltä saat kaikkien kattomateriaalien pesut, maalaukset ja pinnoitukset Kiteen, Tohmajärven ja lähikuntien alueella.

Erilaisten kattojen maalaukset nykyaikaisella kalustolla

Takaamme sinulle näyttävän ja vuosia kestävän lopputuloksen, kun valitset meidän kattoasiantuntijat ja nykyaikaisen kaluston tekemään pesut ja maalaukset laadukkailla tuotteilla.

Soita meille, niin sovitaan ilmainen katselmus kohteeseen. Saat meiltä arvion kustannuksista, sekä rehdin tarjouksen palveluistamme.

Katon maalauksen yhteydessä on usein järkevää tarkastaa myös kattoturvatuotteiden kunto. Sadevesijärjestelmien ja kattoturvatuotteiden myynti ja asennus ovat osa laajaa palvelukokonaisuuttamme. Meidän kautta voit hakea myös joustavaa ja itselle sopivaa Osuuspankin rahoitusta.

Soita meille – hoidamme kattosi entiseen loistoonsa!