RAhoitus

Kattomaalaukset ja pinnoitukset rahoituksella Kiteen ja Tohmajärven talousalueella

Katon maalaus rahoituksella

Toteuta katon maalaus ja pinnoitus OP:n rahoituksella. Kaikkia kattohuoltoon toteutuneita kuluja ei tarvitse maksaa heti, voit tilata katon maalauksen ja perusparannuksen nyt ja maksaa sopivissa erissä myöhemmin. Hae rahoitusta heti ja saat rahoituspäätöksen nopeasti.

Katon huoltoa ei kannata siirtää, jotta ongelmat ei pahene tai aiheuta suurempia vaurioita. Kauttamme saa kattavaa apua katon kunnostukseen eli toteutamme katon maalaukset, pesut ja pinnoitukset Mikkelissä ja ympäristökunnissa. Voit hakea rahoituspäätöstä kumppanimme OP:n rahoituspalvelusta ja saat päätöksen pikimmiten.

Voit maksaa katon maalauksen ja pinnoituksen kuukausierissä

Op:n rahoituslaskuri auttaa sinua suunnittelemaan talouteesi sopivan kuukausierän. Halutessasi rahoituksen voi maksaa kokonaisuudessaan ensimmäisen laskun saavuttua ilman lisäkuluja tai voit jatkaa kuukausimaksuja alkuperäisen maksusuunnitelman mukaisesti. Pankki toimittaa valitsemasi suuruisen laskun kuukausittain, kunnes summa on maksettu kokonaisuudessaan pois.

Teetä kattomaalaukset ja pinnoitukset osamaksulla

Ota yhteyttä kattoalan asiantuntijaan Kiteen ja Tohmajärven alueella!

Hyödynnä OP:n rahoitusratkaisu ja tilaa yrityksemme paikalle ilmaiselle kartoituskäynnille. Muista myös kotitalousvähennys.

Kattoremontti tai -maalaus OP:n rahoituksella

Laske tästä oma kuukausierä hankinnallesi! Hyödynnä OP:n rahoitusratkaisut katon uudistuksen tueksi.

Hae tarpeisiisi sopiva rahoitus

kk

Hae-painiketta napsauttamalla siirryt rahoituksen haku -sivulle, jossa voit hakea juuri sinulle sopivan summan haluamallasi kuukausierällä käyttöösi.

  • Rahoitus 2 500 – 30 000€
  • 1 kk korotonta ja kulutonta maksuaikaa
  • Joustava takaisinmaksu
  • Edullinen korko OP Prime + 6,95%-yks.
  • Laskutuspalkkio 7€/kk
  • Ei luoton perustamismaksua

Rahoitus on kertaluotto, jonka todellinen vuosikorko 10 000 € luotolle on 8,74 %, kun luoton korko on OP-prime + 6,95 %, (7,20 % 08/19), perustamismaksu 0 € ja laskutuspalkkio 7 €/kk. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 12 945,62 €. Laskelma on tehty olettaen, että luotto on nostettu kokonaan, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 170 € minimilyhennyksin (1,7 % luoton määrästä) kuukauden välein, jolloin luottoaika on 77 kk. Luoton myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki.

SULJE