Kattoremontti

KATTOREMONTTI JA KATON KORJAUS KITEEN SEUDULLA

KATTOREMONTIT SUJUVASTI TÄYSIN 100% SUOMALAISELTA YRITYKSELTÄ

Toteutamme ensiluokkaiset kattoremontit, konesaumakattojen asennukset ja huollot Kiteen ja Pohjois-Karjalan alueella. Kotimaisten kattoasiantuntijoidemme käsissä on aina ajanmukainen kalusto, parhaat työvälineet sekä laadukkaat kattomateriaalit kestävän lopputuloksen toteutumiseen. Kattoremontit hoituvat luotettavasti kauttamme kaikkiin kohteisiin kotitalouksille, yrityksille ja taloyhtiöille. Pyydä meiltä ilmainen kartoitus katon korjaukseen, on kyseessä sitten vaativa kohde, vapaa-ajan asunto tai pieni varastorakennus, voit luottaa meihin.

TÄYDEN PALVELUN TIILI-, PELTI- JA HUOPAKATTOREMONTIT KITEELLÄ

Osaava henkilökuntamme asentaa uuden konesaumakaton tai organisoi täyden palvelun kattoremontin, pelti-, huopa- ja tiilikattoon Kiteen seudulla. Kauttamme hoituu kattojen osittaiset korjaukset, kattohuollot katon pesusta maalauksiin ja pinnoituksiin, tai täydellisiin kattoremontteihin avaimet käteen -periaatteella. Hoidamme kotisi kattoremontin suunnitelman mukaisesti, toiveesi huomioiden ja pidämme sinut ajan tasalla projektin etenemisestä.

Pyydä meiltä ilmainen kuntoarvio kattosi kunnostukseen. Näin saat kattavan arvion ja tarjouksen todellisen korjaustarpeen mukaisesti. Katon kokonaisvaltainen remontointi aluskatteita myöden ei ole aina se ainoa vaihtoehto. Siksi katon korjauksen tai vaihdon kanssa kannattaa olla hyvissä ajoin liikkeellä, sillä usein riittää vesikatteen tiivistys, vesikatteen korjaus tai katon perusteellinen huolto pesusta maalaukseen. Mikäli kokonaisvaltainen kattoremontti on kuitenkin edessä, älä pitkitä sitä, muuten kattovaurioiden riski kasvaa ja remontista voi paisua vieläkin suurempi. Me autamme mielellämme kestävien ja kustannustehokkaiden kattomateriaalien valinnassa. Lisäksi kauttamme saa myös joustavan rahoituksen, sinulle sopivalla kuukausierällä.