Katon pesu

Kattopesu ja pinnoitus kattoasiantuntijalta

Katon pesut Kiteen ja Tohmajärven alueella

Katon pesulla on useita hyötyjä. Kattosi elinkaari pitenee, se näyttää puhtaalta ja kestää paremmin sääolosuhteiden vaihtelua. Kattopesu on erinomainen ja huokea tapa huoltaa kattoa ja taistella erilaista likaa ja kasvustoa vastaan.

Katon suojaus säilyy paremmin, kun sitä huoltaa säännöllisesti. Katon pesu ehostaa myös julkisivua ja saa kattosi loistamaan uuden lailla.

Tilaa tehokas katon pesu jo tänään!

Meillä on vuosikymmenten kokemus erilaisten katemateriaalien tehokkaaseen puhdistamiseen. Voit huoletta luovuttaa kattosi pesun meille – teemme siitä uuden veroisen!

Sinun ei tarvitse huolehtia projektin etenemisestä millään tavalla. Ilmaisen kuntoarvion laatimisen jälkeen saat meiltä kirjallisen tarjouksen, josta selviää työn alku, eri työvaiheet sekä loppukatselmuksen aikataulu. Siivoamme jälkemme ja kierrätämme syntyneen jätteen asianmukaisesti.

Voit tilata katon pesun meidän ammattilaisilta mihin vuodenaikaan tahansa. Toimimme Kiteellä, Tohmajärvellä sekä lähikunnissa.

Kattopesu kaikille kattomateriaaleille

Oikealla tekniikalla ja sopivilla pesuaineilla vanha ja kulunut katto saadaan lähes entiseen kuntoon. Kattopesut tehdään sovitussa aikataulussa kaikille materiaaleille, kuten

– Tiilikatoille
– Mineriittikatoille sekä
– Peltikatoille

Tiesitkö, että kodin ja vapaa-ajan asunnon perusparannuksissa työn osuudesta voi hakea kotitalousvähennystä? Lue lisää verottajan kotisivuilta osoitteesta www.vero.fi.